vilstaforetagsgrupp.se

Slipp städjobbet hemma

juli 24th 2011 in Okategoriserade

Idag i Sverige finns det jättemånga olika städfirmor som står för att hemstäd är bra och såklart väldigt skönt att ha i hemmet.

Att slippa tvätta kläder, stryka kläderna när de är tvättade, tvätta fönster, dammsuga golv och sedan moppa golven, ja att alltså slippa fixa med städningen hemma är en otroligt skön avkoppling.

Om man bor i ett stort hus så är det väl klart att det är jobbigt att städa femton rum alldeles själv, och i sådana fall är det nästan självklart att man beställer en städhjälp, eller kanske två stycken för att göra det lättare. Att vara städerska är kanske ingens direkta drömjobb som man utbildar sig till i gymnasiet, men det är ett bra extra jobb som man vet är mycket uppskattat.


Comments are closed.

Underhållningshypnos eller den form av ”hypnos” som visas på cirkus har ingenting med riktig hypnos att göra. Det finns absolut ingenting gemensamt alls. För att vara hypnotisör eller att få jobba med hypnos fordras i Sverige samt de flesta andra länder inom EU, en legitimation som utfärdas av socialstyrelsen. Hypnos förekommer dessutom i den svenska […]

Next Entry

Senaste kommentarer
    Kategorier