vilstaforetagsgrupp.se

Hypnos i svenska sjukvården

augusti 26th 2011 in Okategoriserade

Underhållningshypnos eller den form av ”hypnos” som visas på cirkus har ingenting med riktig hypnos att göra. Det finns absolut ingenting gemensamt alls. För att vara hypnotisör eller att få jobba med hypnos fordras i Sverige samt de flesta andra länder inom EU, en legitimation som utfärdas av socialstyrelsen. Hypnos förekommer dessutom i den svenska sjukvården och är vanligt förekommande inom en rad olika medicinska grenar. Det handlar ofta om smärtlindring och inte sällan samband med förlossningar, i alla fall som ett komplement till andra bedövnings alternativ. Typisk är också i samband med behandling av fobier, alltifrån förlossningsskräck till spindelfobier eller liknande. Även inom tandvården har behandling med hypnos stadigt ökat.


Comments are closed.

Idag i Sverige finns det jättemånga olika städfirmor som står för att hemstäd är bra och såklart väldigt skönt att ha i hemmet.
Att slippa tvätta kläder, stryka kläderna när de är tvättade, tvätta fönster, dammsuga golv och sedan moppa golven, ja att alltså slippa fixa med städningen hemma är en otroligt skön avkoppling.
Om man bor […]

Previous Entry

På kroppen växer miljoner hårstrån. Överallt spirar det av små små hårstrån som kallas vellus hår. Ofta är de så små och ljus a att de är svåra att upptäcka. Även på mörkhyade personer med väldigt mörk hårväxt är dom svåra att se om man ínte använder ett förstoringsglas. Konstigt är att vi människor inte […]

Next Entry

Senaste kommentarer
    Kategorier