vilstaforetagsgrupp.se

Alla har hår men ingen gillar håravfall

september 11th 2011 in Okategoriserade

På kroppen växer miljoner hårstrån. Överallt spirar det av små små hårstrån som kallas vellus hår. Ofta är de så små och ljus a att de är svåra att upptäcka. Även på mörkhyade personer med väldigt mörk hårväxt är dom svåra att se om man ínte använder ett förstoringsglas. Konstigt är att vi människor inte gillar hår på kroppen – det anses som fult och osexigt förutom på ett ställe – huvudet. Det finns få sociala problem som är större än håravfall. Alla vill ha mycket hår på huvudet men väldigt få kan få det.


Comments are closed.

Underhållningshypnos eller den form av ”hypnos” som visas på cirkus har ingenting med riktig hypnos att göra. Det finns absolut ingenting gemensamt alls. För att vara hypnotisör eller att få jobba med hypnos fordras i Sverige samt de flesta andra länder inom EU, en legitimation som utfärdas av socialstyrelsen. Hypnos förekommer dessutom i den svenska […]

Previous Entry

Det är många faktorer som påverkar vår känsliga hud. Årstidsväxlingar, föroreningar, stress och trötthet försvagar huden. Då behöver huden skyddet som en dagcrème mot ålderstecken ger. Ett koncentrat av livligt smink. Crème för hudcellernas förnyelse är en djupverkande crème berikad med äkta vegetabiliskt DNA, som är nödvändig för att öka cellernas förmåga att skydda sig […]

Next Entry

Senaste kommentarer
    Kategorier