vilstaforetagsgrupp.se

Attt vara tunnhårig är jobbigt psykiskt

september 18th 2011 in Okategoriserade

I dagens samhälle så är det ingen som vill vara tunnhårig på huvudet, och det kan man ju lätt förstå, för det är inte så kul att ha problem med tunnhårighet. Visst har vi många problem vi människor men håret går inte att dölja på samma sätt som ett ärr på ett ben eller psoriasis på ryggen och i armvecken. Problemen kan uppstå på grund av stress eller hormonrubbningar som gör att tillväxten i håret sätts ur spel. Det finns dock behandlingar man kan genomgå för att motverka tunnhårigheten. Laserbehandling är ett populärt alternativ för de personer med ärftligt håravfall. Har man andra former av håravfall kanske inte laser är det rätta.


Comments are closed.

Det är många faktorer som påverkar vår känsliga hud. Årstidsväxlingar, föroreningar, stress och trötthet försvagar huden. Då behöver huden skyddet som en dagcrème mot ålderstecken ger. Ett koncentrat av livligt smink. Crème för hudcellernas förnyelse är en djupverkande crème berikad med äkta vegetabiliskt DNA, som är nödvändig för att öka cellernas förmåga att skydda sig […]

Previous Entry

För många år sedan var Nokia kungen på mobil telefontronen för många år och allt som kom såldes som smör och ingen kunde förstå hur detta jättemaskineri någonsin skulle kunna försvinna från tronen. Sedan smög sig Ericsson från sidan som en lite spelare som började växa och med Sonys hjälp blev en storspelare som lätt […]

Next Entry

Senaste kommentarer
    Kategorier