vilstaforetagsgrupp.se

Smink för olika årstider

september 18th 2011 in Okategoriserade

Det är många faktorer som påverkar vår känsliga hud. Årstidsväxlingar, föroreningar, stress och trötthet försvagar huden. Då behöver huden skyddet som en dagcrème mot ålderstecken ger. Ett koncentrat av livligt smink. Crème för hudcellernas förnyelse är en djupverkande crème berikad med äkta vegetabiliskt DNA, som är nödvändig för att öka cellernas förmåga att skydda sig mot dagliga påfrestningar. Det är den mest kompletta hudvården som kontinuerligt förnyar och skyddar huden, som blir fastare och mer motståndskraftig. Precis vad en nordisk hud behöver så här på hösten.


Comments are closed.

På kroppen växer miljoner hårstrån. Överallt spirar det av små små hårstrån som kallas vellus hår. Ofta är de så små och ljus a att de är svåra att upptäcka. Även på mörkhyade personer med väldigt mörk hårväxt är dom svåra att se om man ínte använder ett förstoringsglas. Konstigt är att vi människor inte […]

Previous Entry

I dagens samhälle så är det ingen som vill vara tunnhårig på huvudet, och det kan man ju lätt förstå, för det är inte så kul att ha problem med tunnhårighet. Visst har vi många problem vi människor men håret går inte att dölja på samma sätt som ett ärr på ett ben eller psoriasis […]

Next Entry

Senaste kommentarer
    Kategorier