vilstaforetagsgrupp.se

Reparera iPhone – behövs det?

september 20th 2011 in Okategoriserade

För många år sedan var Nokia kungen på mobil telefontronen för många år och allt som kom såldes som smör och ingen kunde förstå hur detta jättemaskineri någonsin skulle kunna försvinna från tronen. Sedan smög sig Ericsson från sidan som en lite spelare som började växa och med Sonys hjälp blev en storspelare som lätt passerade Nokia. Jorma Ollila var VD på Nokia i fjorton är och blev nästan helgonförklarad. Men efter Ericsson skulle det komma en ytterligare svår motståndare – Apple med sin iPhone. Sedan har det bara rullat på för Steve Jobs och grabbarna från Väst. Nu kan man bara inte förstå vad som skall bryta trenden – men å andra sidan förstår man aldrig det förrän det är helt över. Kanske kommer servicen bli kass och alla behöver reparea iPhone komponenter och skal.  Och upp stiger då en mobil som inte kräver någon service och inte går sönder. Haha – vakna upp – detta kommer aldrig att hända så länge Jobs och kompani tuffar på.

 


Comments are closed.

I dagens samhälle så är det ingen som vill vara tunnhårig på huvudet, och det kan man ju lätt förstå, för det är inte så kul att ha problem med tunnhårighet. Visst har vi många problem vi människor men håret går inte att dölja på samma sätt som ett ärr på ett ben eller psoriasis […]

Previous Entry

Skälen till att man gör en ögonlocksoperation är många. En del vill göra operationen för att de upplever obehag med tungt hängande ögonlock och att de hänger i vägen, andra för att öppna upp och förbättra synfältet. De slappa ögonlocken kan hänga vara väldigt tunga och därför kan det vara svårt att se när de […]

Next Entry

Senaste kommentarer
    Kategorier