vilstaforetagsgrupp.se

Hårlaser och peruk är olika lösningar

oktober 4th 2011 in Okategoriserade

I Sverige finns det många bolag som jobbar med människor som har någon typ av problem med sina hår. Antingen kan man ha problem med att man har tunt hår och vill ha lite tjockare hår med hjälp av en enkel lösning som löshår som man sätter fast i håret med kammar eller flätor. Den lösningen är bra eftersom att man kan ta ut löshåret på kvällen för att låta håret vila under natten så att de tunna hårstrån som ändå finns där kan få vara kvar utan att gå av. Men om man har tunt glest hår då blir det i värsta fall så att man måste raka av sig allt hår för att sedan limma på hår som kommer sitta där ungefär för alltid. Eller så förbättrar man hårkvaliteten ytterligare med en hårlaser som förändrar textur på hårskidan och medullan.


Comments are closed.

Skälen till att man gör en ögonlocksoperation är många. En del vill göra operationen för att de upplever obehag med tungt hängande ögonlock och att de hänger i vägen, andra för att öppna upp och förbättra synfältet. De slappa ögonlocken kan hänga vara väldigt tunga och därför kan det vara svårt att se när de […]

Previous Entry

Allt är inte uppfunnit än men många produkter är det. Sen är det ju så att det kommer nya märken med nya produkter hela tiden, men det här märket har verkligen något speciellt. Att göra en hudföryngring är komplicerat för vissa att förstå, för vad är egentligen en ”hudföryngring”? Jo, man skulle kunna säga att […]

Next Entry

Senaste kommentarer
    Kategorier